Čuveni “Zverka” optužen za SILOVANJE: Dve žene podnele tužbe protiv slavnog glumca

Dve amerikanke podnele su tužbe protiv slavnog glumca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ScreenShot YouTube

Dve amerikanke podnele su tužbe za seksualni napad protiv glumca Krisa Nota, opisujući incidente za koje kažu da su se dogodili u razmaku od više od jedne decenije.

Ova vest o optužbama osvanula je rano u četvrtak, javlja HuffPost.

Članak opisuje tvrdnje dve žene identifikovane pod pseudonimima Lili i Zoi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lili, koja sada ima 31 godinu, rekla je da je radila kao konobarica u sada nepostojećem njujorškom noćnom klubu 2015. godine, kada je upoznala Nota, koji ju je pozvao na sastanak. Ona je rekla da ju je glumac iz serije “Seks i grad” zamolio da se nađe sa njom na večeri u Il Kantinoriju, mestom iz četvrte sezone ove HBO serije, pre nego što ju je silovao u svom stanu u kvartu Grinič Vilidž u Njujorku.

Sada novinarka u industriji zabave, Lili je izjavila za čalanak da je “sahranila” svoje sećanje na napad dugi niz godina i da se boji posledica ako se njen identitet objavi. Ukazujući na Notovu ulogu u HBO Maks seriji, dodala je:

– Videvši da on ponavlja svoju ulogu u “Seksu i gradu” pokrenulo je nešto u meni.

Zoe, koja sada ima 40 godina, rekla je da ju je Not silovao u stanu, u zapadnom Holivudu 2004. godine.

– Imala sam 25 godina u to vreme. Bilo je previše. Nisam znao šta da radim.

Njene tvrdnje je potvrdio i njen bivši šef, koji je rekao da je videla kako Not razgovara sa Zoe za njenim stolom pre incidenta. Član osoblja Kriznog centra za silovanje UCLA potvrdio je da je Zoe bila lečena u ustanovi 2006. godine, ali nije ponudio detalje o njenom navodnom napadaču.

Not je negirao navode u elektronskoj poruci koju su njegovi predstavnici poslali HuffPost-u.

– Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao pre više godina, čak i pre nekoliko decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana – ne uvek znači ne – to je linija koju nisam prešao – naveo je.

– Susreti su bili dogovoreni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme ovih priča koje se pojavljuju. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao ove žene.

Not trenutno ponavlja svoju ulogu “gospodina Zverke”- ljubavnika Sare Džesike Parker, Keri Bredšo, u popularnoj seriji “Seks i grad”.

Mnogi fanovi su se šokirali navodima da je “gospodin Zverka” umro od srčanog udara nakon treninga na Pelotonu u premijeri serije, koja je emitovana prošle nedelje, iako je bilo nagoveštaja da će se lik ponovo pojaviti u kasnijim epizodama.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar