Incident na Voždovcu: Nepoznati muškarac DEMOLIRAO kamion gradske čistoće, izašao iz auta sa palicom

Za počiniocem se i dalje traga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Tokom pražnjenja kontejnera u Vitanovačkoj ulici na Voždovcu, juče oko 15 sati, nepoznati muškarac je palicom nalik na čekić demolirao retrovizor na kamionu za odnošenje smeća, saopštilo je JKP Gradska čistoća.

Usled snežnih padavina pražnjenje kontejnera je na pojedinim lokacijama, u strmim i uskim ulicama, ali i zbog nepropisno parkiranih vozila, bilo znatno otežano.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pored toga pražnjenje kontejnera na lokacijama koje su bile dostupne kamionima “Čistoće” išlo je sporije nego inače, jer su komunalni radnici pre pražnjenja kontejnera morali da ih oslobode od snežnih nanosa kako bi mogli njima da manevrišu, ali i da sakupe otpad koji se nalazio van kontejnera, navodi se u saopštenju Čistoće.

Zbog ovih okolnosti u Vitanovačkoj ulici na Voždovcu tokom pražnjenja kontejnera formirala se kolona putničkih vozila, ali iako su kamion “Gradske čistoće”druga vozila mogla da obiđu, jedan od vozača putničkog vozila to nije želeo da uradi. On je negodovanje zbog pražnjenja kontejnera, iskazao palicom koju je uzeo iz svog vozila i njom demolirao retrovizor na smećarcu, a potom pobegao sa lica mesta obišavši kamion “Čistoće”.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar