Bukti novi estradni RAT! Dara Bubamara ŽESTOKO odbrusila Željku Šašiću: Ko je taj NEBITNJAKOVIĆ?!

Ovo nije prvi put da pevač potkačinje indirektno svoje kolege i koleginice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je Željko Šašić nedavno u razgovoru za medije ‘potkačio’ pevačicu Daru Bubamaru, čini se da je na pomolu novi estradni rat!

Naime, Željko se nedavno, govoreći o estetskim operacijama svoje ćerke, dotakao pevačice Dare Bubamare, tvrdeći da ne bi voleo da njegova naslednica “pretera” sa zahvatima i izgleda kao ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne daj Bože da bude kao Dara. Vi znate da sam se ja svojevremeno uplašio kada je Dara pokazala svoje grudi, posle sam se nekako navikao i sad mi je sve to super, postane nekako normalno vremenom. Neka stavlja ko šta voli, svi smo kolektivno poludeli – rekao je Šašić tada za domaće medije, a potom dodao:

– Žao mi je Dare. Bila je smerno dete, simpatično, ne znam šta se sad dešava s njom? Pokušava da se utrkuje s klinkama koje su 20 godina mlađe. Žena ima tri glave s onolikim grudima – rekao je Šašić tom prilikom, a Dara je iskoristila priliku i sada mu javno odbrusila.

– Ko je to? On je bre imao hit pre 15 godina. Ma koji novi estradni rat, gde će biciklom na Rusiju nebitnjaković – prokomentarisala je u svom stilu Dara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar