Uzeo KALAŠNJIKOV, pa pucao sebi u OKO: Naš glumac pukom srećom izbegao SMRT, a onda usledila nova DRAMA!

Tragedija koja se desila na snimanju filma Turneja još uvek se pamti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Poznati glumac Bogdan Diklić teško se povredio na snimanju filma „Turneja“ pre 12 godina nedaleko od Prijedora, kada je ispalio rafal iz „kalašnjikova“ i jedna od ispaljenih čaura pogodila ga je u levo oko.

Diklić u ovom filmu igra vojnog zapovednika, a nesreća se dogodila u sceni u kojoj puca iz „kalašnjikova“ sa manevarskom municijom. Ispalio je rafal, čaura ga je pogodila u oko, a kolege su odmah pritrčale da mu pruže pomoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako nije bilo moguće da mu se ukaže pomoć na terenu, producent filma i glumac Tihomir Stanić, direktor Slobodan Pavićević i reditelj Goran Marković povređenog Diklića odmah su stavili u automobil i odvezli u bolnicu u Prijedor, odakle je prevezen u Banjaluku. Oftalmolozi su ga pregledali, konstatovali da je povreda oka teška i sanitetskim vozilom Diklić je prevezen na VMA.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako se priča po kuloarima glumišta, Diklić od tada ima stakleno oko, ali o tome ne voli da priča.

Godinu dana nakon ove nesreće Bogdan je opet jedva preživeo. Naime samo godinu dana nakon tragedije sa puškom, Bogdanu je pozlilo u toku predstave “Kandid ili optimizam” na Sterijinom pozorju pa je posle reanimacije hitno prebačen u kamenički Institut za kardiovaskularne bolesti.

U toj zdravstvenoj ustanovi mu je dijagnostikovana plućna tromboembolija, a kasnije mu se stanje naglo pogoršalo razvojem akutnog infarkta miokarda (srca).

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar