ŠOK fotografija Čede Jovanovića iz ordinacije: Porede ga sa OVIM negativcem (FOTO)

Na prvi pogled se čini da se radi o nekom zdravstvenom problemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Lider LDP Čedomir Jovanović, objavio je fotografiju iz ordinacije, na kojoj nosi masku za disanje.

Iako se na prvi pogled čini da se radi o nekom zdravstvenom problemu, reč je o testu fizičkog opterećenja koji predstavlja dijagnostičku metodu kojom se proverava stanje krvnih sudova i srca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printskrin Instagram

Trebalo bi da ga rade svi sportisti, profesionalci i rekreativci, kako bi ustanovili da li imaju poremećaj srčanog ritma.

– Odustaćemo nikad – napisao je Jovanović ispod objave, a među komentarima našli su se i oni šaljivi koji su lidera LDP-a uporedili sa junacima akcionih filmova Vulverin kao i da političar liči na negativca iz Betmena, Bejna, na čiju masku podseća ova koju on nosi.

Jovanović je posle preležane korone, prošle godine, imao tzv. “postkovid” komplikacije pa je početkom godine u teškom stanju hospitalizovan u KBC “Dragiša Mišović”, a prve procene su bile sasvim nepovoljne.

Pretpostavljalo se da Jovanović ima upalu oba plućna krila, te se sumnjalo na plućnu emboliju i upalu kičmene moždine.

Stanje mu je svakako bilo veoma ozbiljno i zabrinjavajuće.

– U stvari, Jovanović je imao nešto nalik manjem infarktu pluća i zapaljenje plućne maramice, koje je zahvatilo i grudni deo kičmenog stuba. Na sreću, sada dobro reaguje na terapiju koju su mu lekari prepisali i nadamo se da će sve ići u najboljem smeru – rekao je tada sagovornik upućen u zdravstveno stanje srpskog političara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar