UVREDLJIVA pesma o Kiki Đukić nestala sa Jutjuba: UKLONJENA numera Bake Praseta “Je l’ te nije blam”

Jutjuber se na Instagramu oglasio povodom smrti Kike Đukić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Instagram

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Kristina je u žižu javnosti dospela pre dve godine zbog brutalnih svađa sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Bogdanović je tada objavio i spornu pesmu pod nazivom “Je l’ te nije blam?” koja je sada uklonjena sa Jutjuba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na insta bu*a je l’ te nije blam

mala si fulja je l’ te nije blam

kanal ti nula je l’ te nije blam

sa kevom gledaš šta, je l’ te nije blam

Scena ti smeta razlog nemaš

sad da ne od***eš

ćelavi retard kome je

šteta da gleda sebe

Priča o ki*i, a svi ti

komentari zbog mene

može biti da se ti pred svima

hvališ kevi da se je**š

Vadite dojke, krenule brojke

mama ugovara trojke

mama rekla može, o moj Bože

na Jutjubu Tinder ku*va za momke

Ko da si Stojke

svašta bi da radiš

za cipele onol’ke

svašta ćeš da vadiš

Ne znaš za rolke

stvarno mi se gadiš

pumpaj ta usta

za tebe je most plavi

Maltretiraju me

idi žali se majci

dok ja pi*am po tebi

u mojoj “Šaim se” majici

“Team Trending” te izbacio

(Mrš) al’ tu su stranci

igraš kanter, ideš preko

tamo gu*e te Danci

Podrške nema džabe stalno smaraš decu

jer uvek si spremna da odgovaraš za pare Nemcu

i sveću veću za sreću pali

mali kanali kreću na mene, već su pali

Samo se žali stara škola, i to me smara

nebitni do bola, dok vas ka*am

krenuo od LOL-a, na vrhu sad sam

ličis na malog trola, mnogo gadna

Jadna mala ona samo kuka ej

jadan kanal to je sramota bruka ej

nema sadržaja bez moga ku**a ej

kanal pada jer ja mnogo lud sam ej

Vaspitanje se vuče iz kuće

to je tako

al’ tuđe da komentarišeš ti

ma to je pak’o (to je pak’o)

Ke*aš svakom, smanji doživljaj mala

jer svi znamo šta na tjubu

podržava tvoja mama

Jutjuber se, podsetimo, na Instagramu oglasio povodom smrti Kike Đukić, pišu Novosti.

– Večeras ću reći sve od srca. Za ovo dešavanje sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim ja da budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, šerova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način – napisao je on.

Ovo je NEOSTVARENA ŽELJA influenserke Kike, a kada je imala dve godine porodicu je zadesila TRAGEDIJA

– Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopšteni sinoć, da bih probao da “operem” svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skroz ok – dodao je jutjuber.

– Nisam obrisao objave u vezi nje, da ne bude da bežim od svega ovoga, već sam hteo da dam svima mogućnost da slikaju, i da pokažu svoje pravo lice, dok skupljaju pažnju na ovako tragičnom dešavanju. Sve objave u vezi nje će biti uklonjene večeras, jer ne želim da budem osoba koja će kvariti uspomenu na nju – zaključio je.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (2)

  1. Kome ova bagra prosipa pricu??? Njegovi bolidi podrzavajuci njegovo javno pljuvanje devojke i njene mame. Bez pravog razloga, jer je devojka apsolutno normalno bila obicna devojka i kao roditelj bih sigurmo dozvolila svom detetu da je prati kada bi volela te igrice, dok za ovog bolida na prvi pogled sam jasno rekla da to nije za nju . Prosto je odvratan na prvi pogled i ispalo je da sam pravilno postupila kada sam detetu zabranila da gleda psihopatu. Dzabe uklanja video, vec su ga mnogi skinuli i objavili. Njemu treba oduzeti sve steceno od YT-a, osuditi za uznemiravajuce ponasanje koje poziva na buling i unistiti stvora. A vi, roditelji, dooobroooo pogledajte sta vasa deca prate!!! Ovo nije ni malo za salu! Devojka i nakon samoubistva dobija uvrede od njegovih fanova (dece bre) i to nije neka tajna da se ne provali ko je kriv! Meni je on bio ljigav cim sam cula za njega i nije trebalo ni da kliknem da bih videla sta radi, dovoljno mi je bilo sto su mi pokazali sliku i citala njegove ispade u medijima. Za Kiki nisam cula, ali sam za dan odgledala mnogo njenih videa, pregledala i instagram stranicu da vidim sta je to toliko za devojka ruzno radila. I znate sta? Bila je samo obicna devojcica, pa obicna mlada devojka koja se smejala, igrala, salila i nije nikog vredjala, kao ni njena mama. Nije se skidala gola, a i kao devojka ima neku sliku u kupacem i to normalnu. I to nije normalno!!! Ovaj psihopata, cija devojka tr*i g*zicu po drustvenim mrezama a on se prema njoj ophodi kao prema najvecoj dr***etini, on nadje da kao pravi uvredljivu pesmu o Kiki????? Narode, ako ovo zlo ne stane i ako im ne izvucemo tlo pod nogama, sutra to moze biti i nase dete koje bude zlostavljano jer je NORMALNO!!! Psihopatu treba uhapsiti i ovoj decurliji i njihovim roditeljima, koja pisu i dalje odvratno uvredljive komentare ispod videa i slika pokojne devojke, debelo odrati novcano da placaju ceh neroditeljstva dovoljno dugo da zapamte sta nisu bili svojoj deci!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar