Da li stižu pojačanja? Radonjić progovorio o temi koja najviše zanima Zvezdine navijače

Evo šta je rekao posle velike pobede

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Dejan Radonjić je imao razloga za zadovoljstvo nakon što je Crvena zvezda savladala Olimpijakos u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Crveno-beli su nadigrali grčkog velikana, a veliku pomoć su imali u vidu navijača, koji su nosili tim sa Malog Kalemegdana do velike pobede.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čestitam igračima na pobedi, ali i dobroj utakmici. Bilo je teško, baš teško svih 40 minuta, igralo se sa mnogo energije. Poslednjih nekoliko minuta odigrali smo jako dobro u odbrani, sa velikim fokusom na ono što nam je bilo važno. U tim momentima igrali smo pametno u napadu što nam je donelo razliku za važnu pobedu. Hvala navijačima na pobedi, velika je stvar što su bili uz nas večeras  – rekao je Radonjić i dodao:

– Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa ove sezone, u odličnom statusu je došla u Beograd, posle 21 razlike u Milanu i pobede nad Uniksom u Kazanju. Morali smo da budemo konkurentni u oba smera kako bismo pobedili.

Jedno od pitanja je bilo vezano za eventualna pojačanja, a evo šta je trener Zvezde imao da kaže o tome.

– Niti je bilo priča o pojačanjima ni do danas, pa ni posle ove dve pobede. Sada razmišljam kako da napravim dobar plan da se odmorimo i spremimo utakmicu sa Krkom.

Bonus video:

Kalinićev šou u Pioniru za veliku pobedu: Zvezda nadigrala Olimpijakos posle “bratskog” trilera! (VIDEO)



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar