Došla je kod dečka, a zbog njegovog KUPATILA se pokajala: Ubrzo je otkrila šta se krije iza svega (VIDEO)

Nije joj trebalo dugo da mu stavi do znanja da se ne igra sa njom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/.lifeisahighway420

Devojka po imenu El upoznala je muškarca na društvenoj mreži Tinder, ubrzo se sastala sa njim i ušla u ljubavnu vezu, a u trenucima dok im je ljubav cvetala, otkrila je da on ipak nije onakav kako joj se sve vreme predstavljao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u njegovom kupatilu slučajno je otvorila ormarić iza ogledala i pronašla žensku kozmetiku i test na trudnoću i odmah je uvidela da njen novopečeni dečko već ima jednu vezu i da mu je El samo “druga”.

@.lifeisahighway420Uhmmm what should I do? ? #fyp #cheater #MyAncestryStory #DealGuesser #foryoupage #viral #firstvideo♬ She Knows – J. Cole

Snimak je objavila na TikToku, uz traženje saveta pratilaca šta dalje da radi.Kako je navela, nije želela namerno da ga proverava, već je u trenucima dok je tražila tolate papir, zatekla čitav ženski pribor u kuptailu.

Test na trudnoću, takođe, bio je najuverljiviji dokaz da je u njegovom stanu zaista prisutna još jedna devojka, koja je u vrlo bliskim odnosima sa dotičnim neimenovanim muškarcem.

U naknadnom video snimku ona je objasnila da su se slutnje obistinile i da je stupila u kontakt sa tom devojkom, koja ga je odmah ostavila.

@.lifeisahighway420I felt terrible ? but I’m glad she dodged a bullet by leaving him! ? ##fyp ##cheater ##AmazonMusicJingleBellTok ##SpotifyWrapped ##viral ##stonetok??♬ abcdefu – GAYLE

– Uvek proveravajte fioke u kupatilu – bio je samo jedan opd saveta korisnika društvenih mreža namenjen ovoj devojci, kao i ostalim osobama koje se nađu u ovakvoj situaciji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar