Marinika dobila podršku MUSLIMANSKIH ekstremista: Ruši Vučića – ti nam odgovaraš jer priznaješ GENOCID

Na sarajevskim portalima stali su na stranu Đilasove perjanice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Desna ruka lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinika Tepić postala je pravi idol muslimanskih ekstremista koji je kuju u zvezde i tvrde da će ona pobediti predsednika Srbije, Aleksandra Vučića jer on ne priznaje da su Srbi genocidan narod.

Naime, na sarajevskom portalu osvanuo je tekst u kojem se tvrdi da bi Marinika, nakon iniciranja rezolucije o genocidu u Srebrenici mogla da sruši predsednika Srbije, Aleksandra Vučića sa vlasti, pa su tako zdušno stali na njenu stranu navijajući da se Srbi proglase genocidnim narodom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen

Izgleda da je Marinika dobila još još jednu podršku onih koji Srbiji ne žele dobro i to, ni manje, ni više nego muslimanskih ekstremista.

Podsetimo, Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala je 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid.

U snimku ispod pogledajte kako je Tepićeva zahtevala da se srpski narod osudi za genocid:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Marinika je rodom iz Bosne, nema ona nista sa Rumunijom, laze kao sto laze sve, pa je zato muslimani i vole. Mozda je pamte dok je sa bratom Marinkom pevala na Grmeckoj koridi ko zna. Slican se slicnom raduje. Ne gnezde se vrabac i vrana u istom gnezdu.

    Odgovori

Ostavite komentar