Porodica sa decom ostala ZAGLAVLJENA na putu ka Kopaoniku: Okrenuli su OVAJ broj i rešili sve

Zimovanje, na kom je porodica trebalo da se odmori, pretvorilo se u pakao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Na putu ka Kopaoniku porodica sa dvoje male dece prošle godine ostala je zaglavljena u snegu. Kako je za Objektiv.rs ispričao Đorđe T. (37) iz Beograda proživeli su pakao sa mališanima, koji su tad imali pet i dve godine, jer su satima bili u kolima kad je temperatura bila u “debelom minusu”.

– Krenuli smo na zimovanje, na Kopaonik, jer je za decu veoma važno da budu na planinskom vazduhu. Uvek sam sebe smatrao odličnim vozačem. Pošli smo našim džipom, međutim, u krivini sam izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta. Tad sam shvatio da ipak nisam dovoljno dobar vozač i da nije dovoljno imati “dobra kola” kako bi putovanje u zimskim uslovima prošlo bezbedno – započeo je svoju priču Đorđe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Napomenuo je da su se njegova ćerka, koja je tad imala pet godina i tada dvogodišnji sin veoma uplašili kad su kola sletela sa puta.

– Počeli su da plaču, a i moja supruga se veoma uplašila. Međutim, to nije bilo najgore što nam se desilo. Kad sam sleteo sa puta udario sam točak koji je nakon toga “otpao”. Zvao sam pomoć na putu, ali je njima bilo potrebno dva sata da stignu zbog loših vremenskih uslova. Ta dva sata su za nas bila kao večnost. Deca su se unervozila, Mogli smo da ih izvodimo napolje na svega nekoliko minuta jer je bilo veoma hladno – ispričao je Beograđanin.

Zimovanje, na kom je porodica trebalo da se odmori, pretvorilo se u pakao. Na kraju na njega nisu ni otišli već su se vratili u Beograd.

– Troškovi zimovanja, na koje na kraju nismo ni otišli, bili su prilično veliki jer sam mislio da sam odličan vozač. Napravio sam solidnu štetu na kolima. Morao sam da otkažem smeštaj, ali novac, koji je unapred uplaćen, nisam mogao da dobijem nazad i tad sam shvatio da je najsigurnije da nas ubuduće neko drugi vozi, ali nisam želeo da idem autobusom. “Guglao” sam kako bih našao rešenje i “naleteo” sam na sajt servisa Lider Limo – kazao je Đorđe.

Kako je naš sagovornik objasnio, tad je shvatio da mu je daleko isplatljivije da unajmi automobil servisa Lider Limo jer imaju svoje vozače.

– Ove godine putujemo na Zlatibor i to sa Lider Limom jer ne želim uopšte da brinem tokom vožnje. Za mene je to najsigurniji način putovanja – zaključio je razgovor za Objektiv.rs Đorđe T. iz Beograda.

Podsetimo, pre oko tri dana na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru došlo je do saobraćajne nezgode, što je uz sneg koji je intenzivno padao napravilo veliki zastoj u saobraćaju.

– Ponovo se poprečio šleper. Sve stoji, formirane su ogromne kolone. Čekamo duže od pola sata kako bi nastavili put. Plašimo se ako sneg nastavi da pada da će biti još gore – rekao je ranije jedan od vozača za RINU.

Zimski uslovi na putevima otežavaju vožnju i potrebna je velika koncentracija kako ne bi došlo do saobraćajne nezgode ili nesreće. Veliki broj ljudi kad krene na zimovanje, već tokom putovanja želi da se opusti i zato je najbolje rešenje za takve osobe servis Lider Limo.

Lider Limo je kompanija koja nudi usluge iznajmljivanja luksuznih vozila sa vozačem, za svaku priliku širom Srbije i Evrope.

– Naši profesionalni vozači će se pobrinuti da naši klijenti uvek stignu na vreme i sa stilom. Otkriće luksuz i komfor naših vozila. Do odredišta se stiže brzo i udobno uz Lider Limo! Imamo sistem onlajn rezervacija za brzo i praktično poručivanje vozila. Pružamo usluge iznajmljivanja luksuznih automobila sa vozačem širom Evrope. Naš vozni park sastoji se od različitih modela koji se mogu prilagoditi svim potrebama klijenata, a naši vozači su profesionalni i ljubazni – kazali su iz Lider Limo za Objektiv.rs.

Napomenuli su da 7. decembra počinje sezona na Kopaoniku i istakli da obavljaju vožnju i do te planine.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar