Žene zbog gluteusa rizikuju GLAVU: U kozmetičkim salonima po Srbiji hara velika prevara (FOTO)

Naš sagovornik navodi da po sličnom principu radi i vep-aparat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Printscreen

“Brazilsko podizanje gluteusa – pet termina po 45 minuta. Ostvarite svoj san. Cena samo 1.900 dinara”, „Moguće je podignuti zadnjicu i bez estetske hirurgije, tonus je zategnut i gluteus perfektan za manje od 10 dana”, ovako ukratko glase reklame za vakuumsko podizanje zadnjice, pa su zainteresovani nagrnuli u salone po Srbiji.

Kako za naš list objašnjava jedna od kozmetičarki, vakuum mašina navlači višak sa delova tela oko zadnjice i napumpava ga u nju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana, koji košta svega 1.500 dinara. Nakon pet dolazaka na vakuumsko brazilsko podizanje zadnjice, bićete prezadovoljni, a potom ćete nastaviti da održavate svoju guzu jednom u mesec do dva dodatnim tretmanom. Žene su prezadovoljne, a ono što je najvažnije, tretman niti boli, niti je potrebna anestezija ‒ navela je beogradska kozmetičarka.

ČEKA SE MESECIMA

I dok nas je kozmetičarka ubeđivala da su svi termini zauzeti u naredna dva meseca, ali da može da nam izađe u susret i pronađe dodatne, na naše pitanje da li je stručna za izvođenje ovog postupka, kratko je odgovorila da to ne dovodimo u pitanje. Međutim, plastični hirurg Goran Lazović navodi da bi sve one žene kojima ovakav tretman deluje primamljivo trebalo da postave sebi nekoliko pitanja pre nego što zakažu termin. ‒ Ko izvodi taj tretman? Gde ga izvodi ? Sa čim ga izvodi? Ova procedura može izazvati modrilo, a oni koji joj se podvrgnu neka se zapitaju da li kozmetičarka može da im pruži medicinsku pomoć u takvim slučajevima. Svakako, u pitanju je tretman koji je do sada više puta viđen, npr. kada su grudi u pitanju, ali nije imao većeg efekta ‒ navodi dr Lazović.

Foto: Privatna arhiva

ŠARENA LAŽA

Naš sagovornik navodi da po sličnom principu radi i vep-aparat, koji negativnim vakuumom povećava penis, a koji je bio vrlo popularan sredinom devedesetih godina.

‒ Čak su tretmane vepom imale i neke beogradske urološke klinike i to su naplaćivale godinama. Ljudskoj naivnosti nema kraja. One koje se ponadaju da će im zadnjica porasti, prvo im se javi modrilo, pa reakcija tkiva, a posle nekoliko nedelja sve spadne. Tada će možda shvatiti da su prevarene.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar