Godišnji horoskop za Device: 2020. donosi stabilnije prihode i burne emocije

Prošlost zaboravite, krenite od sadašnjosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Devica horoskop astro
Pixabay

Devica

Finansije

Uzbuđenja na vašem finansijskom nebu neće nedostajati. Međutim ova godina donosi stabilnije prihode koji su vam izostali u prethodnom periodu. Budite mudri i pripremite dobru taktiku od 11. Januara do kraja maja  jer vam je tada najveći izazov u finansijskom smislu. Sagledajte razloge koji su vas doveli do izazovnih posledica. Tako možete bezbolnije rešiti finansijska ograničenja. Rezultati vašeg rada i zalaganja projektuju se na vaše unutrašnje stanje. Zato ste u stalnom blagom osećaju nezadovoljstva. Ovo je godina u kojoj morate uhvatiti kormilo vaše karijere i da ne odstupate od cilja koji ste projektovali. Zadržite palicu moći i odluke u svojim rukama . Dajte sve od sebe da svoj status podignete i izvan trenutno vidljivih granica. Isplatiće se,  put do ostvarenja ciljeva dobro vam je poznat.  Zasićenje u poslu može vam doneti nove motivacije i promene koju žarko želite. Došlo je vreme kada morate uzeti u obzir I tuđe stavove I sugestije.

Ljubav

Puno uspona i padova u vašem partneskom životu. Uslovljavanje pritisci i ultimatumi tokom protekle godine odveli su vas  u slepu ulicu. Borite se za ljubav i to isto očekujte od partnera. Važno je da znate da  analiza  nije dovoljna za harmoničan  ljubavni odnos. Potrebno je da saznate i saslušate šta je to što partner želi. Isto tako je važno da učestvujete i povećate aktivnost u dugoj vezi ili braku. Na taj način možete očekivati poboljšanje. Jer ovo je godina koja će I dalje  testirati vaše ljubavne odnose. Testovi se fokusiraju na vašu spremnost da prestanete da posmatrate i počnete da delujete. Ništa neće biti logično jer vaši odnosi traže ljubav i osećanja. Ne ostavljajte utisak nemoći već učestvujte u funkcionalnom životu udvoje. Potrebni su potpuno novi temelji i dogovori da bi mogli da harmonizujete svje partnerske odnose. Prošlost zaboravite, krenite od sadašnjosti. Uostalom to jedino I imate.  Za slobodne Device ova godina donosi buru osećanja i lepa iznenađenja sa ulaskom u novu vezu.

Zdravlje

Dobro zdravlje kod vas traži rutinu u ishrani. A kada se vi dobro osećate onda možete da se usresredite na druge probleme koje treba da rešavate. Vaše dobro zdravlje donosi dobre odnose u porodici. U suprotnom pravite problem koji želite da svi drugi rešavaju umesto vas. Dovoljno je manje rekreacije i izbegavanje masne hrane da bi održali svoju vitalnost. Premor.

 

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar