Goca Tržan progovorila o problemima sa ĆERKOM, pa priznala: “Kakva sam ja bila, ona je odlična”

Mnogo se pisalo prethodnih dana da Goca ne može da izađe na kraj sa svojom ćerkom Lenom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Pevačica je u više navrata isticala kako je dobra majka i da se maksimalno trudila da svoju ćerku, uprkos brojnim preprekama, izvede na pravi put

Pevačica Goca Tržan progovorila je na temu roditeljstva, i tom prilikom otkrila da li ima problema sa ćerkom kao što se spekulisalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne, ne, naravno da ne, mislim da nemam većih problema nego što bilo koji roditelji imaju, kakva sam ja bila ona odlična – rekla je Goca, a onda otkrila kakva je ona bila:

– Ja sam bila nemoguća, ja i dan danas mrzim autoritete, ja sam se u tim godinama baš opirala autoritetima drastično i strašno, a ona je okej. Svi roditelji imaju manje vremana da su suštinski bave svojom decom, ali nikada nisam izjavila da ima problema sa svojim detetom, sve je okej – rekla je pevačica za pomenuti list, a onda otkrila kakva joj je bila ova godina.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Bila je divna bez obzira na sve. Započela sam mnogi novih poslova, moja televizijska karijera se razvija baš u dobrom pravcu, hvala Bogu zdrava sam imala sam nekoliko lepih putovanja, imala sam jedno divno venčanje u Crkvi, posle šest godina građanskog, imala sam divnu godinu moram da kažem – ističe ona.

– Ja se izvinim kada se pokajem, mislim da je to vrlo plemenito. Jednom sam se izvikala na svoje dete zbog nervoze, a ona sam joj rekla da želim da mi oprosti jer ona ništa nije kriva, eto to je jedino – završava ona.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar