Anortozis izgubio na Kipru, ali preti Partizanu: Uradićemo sve da izborimo “proleće”

Za to će mu biti dovoljan i jedan osvojen bod, nakon šoka protiv Flore u Talinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: George Christophorou / Zuma Press / Profimedia

Ekipa Partizana i navijači željno iščekuju duel između crno-belih i Anortozisa u četvrtak, posle kojeg će biti poznato da li će srpski klub prezimeti u Evropi i dočekati famozno proleće.

Za to će mu biti dovoljan i jedan osvojen bod, nakon šoka protiv Flore u Talinu. Gledajući formu Anortozisa, to zaista ne bi smeo da bude apsolutno nikakav problem. On je u subotu izgubio u domaćem prvenstvu sa 3:2 od Paeka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navijači su se bukvalno borili za 750 ulaznica koliko će dobiti da prisustvuju meču u Humskoj, a euforija nije “splasla” ni posle poraza. Trener Timur Kecbaja najavljuje pobedu u Beogradu.

– Imamo ovaj problem od početka sezone, da nam ni dva postignuta gola nisu dovoljna za pobedu. Vrlo sam razočaran jer smo se dosta potrošili da bismo izjednačili, a onda ni to nismo uspeli da sačuvamo. Stalno pravimo individualne greške i primamo golove. A, sada u Evropi nas čeka mnogo bolji, mnogo organizovaniji protivnik, ali ćemo uraditi sve da izborimo prolaz u prolećnu fazu takmičenja. Ovaj poraz neće obrisati sve dobro što smo uradili do sada – rekao je Kecbaja.

Samo trijumf Kiprane vodi u prolećnu fazu takmičenja i moraće da napadnu od samog početka. Podsetimo da je Partizan u prvom kolu u Nikoziji slavio sa uverljivih 2:0.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar