Džejev prijatelj otvorio dušu godinu dana nakon njegove SMRTI: I dalje ima SUZA i emocije

Otkrio i da je ćerka krenula pevačevim stopama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

Klavijaturista Zoran Jagodić Rule, veliki prijatelj pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, pojavio se danas na Novom groblju povodom jednogodišnjeg pomena pevaču.

On je otkrio kako se oseća godinu dana nakon smrti prijatelja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Evo već godinu dana bez Džeja… Ali, on je tu sa nama, uvek prisutan. Došli su svi za njega danas, prijatelji sa Dorćola i sa strane, da ispoštuju ovaj običaj. Veliki gubitak, zaista. Ja sam sa njim proveo četvrt veka i nedostaje mi da se čujemo, da pričamo, da se dogovaramo… Neki savet da mi da. U principu, šta god da je rekao, uvek je bio u pravu, iskusan je bio, mnogo je toga prošao, ta ulica… To je veliki fakultet – rekao je Rule za Pink.rs.

– Da sad ne idem na šalu, ali davao mi je mnogo saveta. U vezi posla najviše, mada sada je ova situacija kakva jeste, i on je zakačio prvi period korone i ne znam kako bi se snašli u ovoj situaciji, niko nije to očekivao. Ipak je on navikao da svaki vikend, kao i mi svi, da se drižimo sa publikom – dodao je on.

Foto: Youtube/Printscreen/ AmiG Show

Kako kaže, Džej nije prestao da mu nedostaje.

– Fali nam stalno, naravno. Uvek je cela ekipa na okopu u kafiću, i sad ćemo sesti u njegovu čast, sedimo, pričamo doživljaje, smejemo se, a on je, naravno, tu sa nama prekoputa na zidu i stalno je sa nama, pa malo i sa njim pričamo. Ulica Cara Dušana je bilo njegovo mesto, odatkle smo uvek kretali, pili kafu pred put – ističe klavijaturista.

Priznaje i da još uvek ume da zaplače kad se seti svog prijatelja.

– I dalje ima suza, ima emocije… Ali on je bio takav, kad god bi neko zaplakao, ne bi to voleo. Bio je veseo, sve je okretao na šalu, uvek je mogao da zaigra i nasmeje sve – kaže Džejev prijatelj i otkriva da je ćerka Marija krenula stopama Ramadanovskog.

– Marija radi to poslednjih par meseci, uradila je par nekih pesama. Prošlo je godinu dana, pa će biti nešto novo i oko toga, krenula je da peva. Ima u Mariji Džeja, ali neka bude i pola tate i biće super – zaključio je Rule za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar