“Saši sam oduvek JA bila miljenica”: Ceca otvoreno o članovima žirija ZG, svađama i prepirkama

Iako su mnogi mislili da mu je omiljena Marija Šerifović, on je nedavno to demantovao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sa dolaskom Svetlane Cece Ražnatović njene kolege u “Zvezdama Granda” dobile su pojačanje i novu energiju za pravljenje šoua, a Saša Popović – novu miljenicu!

Iako su mnogi mislili da mu je omiljena Marija Šerifović, nedavno je to demantovao izjavom da je to upravo Ceca, piše Grand Online.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ma Saša folira, oduvek sam mu ja bila miljenica (smeh)… Mi smo drugari 30 i nešto godina, ali lepo je čuti, lepo je – rekla je Ceca i prokomentarisala svađe i prepirke sa kolegama tokom žiriranja, ali i sa Draganom Stojkovićem Bosancem koja je punila medijske stupce.

– Ja sam i onda kada smo ušli u klinč rekla: “Ništa lično”, nego svako ima pravo da reaguje i da brani neki svoj lični integritet i to ne treba da bude problem drugima. Ako hoćete klinč, dobićete klinč, kako to važi za mene, tako važi i za ostale – istakla je.

Iako tokom žiriranja često ulazi u raspravu sa kolegama iz žirija jer čvrsto brani svoje stavove, privatno tvrdi da nije konfliktna osoba.

– Mene ljudi, čak i publika ovde gledaju i doživljava kao svoju. Nikad nisam bežala od toga da sam narodska žena i nisam se otuđila od naroda, mislim da ljudi to prepoznaju. Ja tako i živim, na estradi sam samo dok sam na bini, kad siđem sa nje, potpuno sam normalna osoba i bavim se stvarima kao i svi ostali ljudi. Imam porodicu, prijatelje, socijalni život, a estrada me zanima samo dok sam na bini – kaže pevačica i otkriva kako se snašla u novoj ulozi mentora, budući da se pred izazovom da obučava mlade nade našla po prvi put u dugogodišnjoj muzičkoj karijeri.

– Mi se sjajno zabavljamo i vežbamo u studiju kod mene. Kandidati su požrtvovani i žele da uče, drago mi je da kod njih vidim želju za uspehom. Vrlo sam iskrena i otvorena i stalno im govorim da ne treba da liče ni na jednog pevača. Trudim se da ih ohrabrim na sceni, da ne treba ničega da se boje, samo im treba veter u leđa – tvrdi Ceca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Grand Online

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar