Isplivali detalji RAZVODA Saleta Tropika i pevačice: Pre dva meseca se iselila iz stana, a OVO je razlog

Nakon deset godina stavili tačku na brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen grupe “Tropiko bend” i pevačica Jovana Pajić odlučili su da stave tačku na brak posle deset godina. Sale i Jovana odlučili su da pokrenu proces za razvod braka, a već nekoliko godina njihov odnos je bio na “klimavim nogama”.

– Poslednjih dve-tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su to bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila. Seli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu – objašnjava izvor “Blica”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Sale Tropiko oglasio se za Kurir i rekao da je razvod njihova zajednička odluka.

-Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju – rekao je pevač za Kurir.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva o razvodu progovorila je Jovana, koja je potvrdila glasine o kraju desetogodišnjeg braka.

– Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – izjavila je Jovana za “Blica”.

Jovana i Sale venčali 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji “3 x Da”, koja je u to vreme bila veoma popularna.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar