Premijerka Brnabić RAZMONTIRALA Mariniku: “Kokoške u Moroviću zabrinute da će biti zaboravljene” (FOTO)

Predsednica Vlade Srbije imala je jasan odgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je na sumanutu objavu na Tviteru potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja je pozvala građane da u subotu, kada je najavljena ponovna blokada saobraćajnica, “pozovu policiju i prijave policiji policiju”.

– U subotu svi pozivajmo ovaj broj MUP-a i prijavimo policiji policiju i njihovu parapoliciju
ukoliko nam blokira put i onemogući da slobodno iskažemo mišljenje i protest kroz građansku neposlušnost! 0800104103 – napisala je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marinika je ovo objavila kao da nisu ona i lider SSP Dragan Đilas upravo oni koji podstiču na nasilje. Premijerka Brnabić je na to imala jasan odgovor:

– “U subotu pozovite MUP i prijavite policiju”, kaže Marinika. Kokoške u Moroviću su ozbiljno zabrinute da će biti zaboravljene u moru Marinikinih spektakularnih izjava. Hvala, Marinika, bez Vas bi bavljenje politikom u Srbiji bilo dosadno i suviše ozbiljno – napisala je ona.

Foto: Printscreen

Predsednica Vlade je ovde aludirala na još jednu laž Marinike Tepić – da se na farmi Vojne ustanove Morović nadomak Šida nalazi najveća državna plantaža narkotika.

Istina je da tamo nema ni traga od zasada droge, već da se u Moroviću nalazi farma koka nosilja, pilića i jaja. Od posla na ovom imanju izdržava se čak 30 porodica, ali to Mariniku nije sprečilo da joj se priviđaju “drogirane kokoške”.

Podsetimo, građani kojima zbog blokade puteva i saobraćaja bude ograničena sloboda kretanja ili dožive neki vid nasilja usled blokade puteva, od danas prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova mogu podneti pozivom na broj 0800104103.

MUP ističe da građani Srbije koji se suoče sa ovakvom vrstom problema mogu na jednostavan i brz način obavestiti policiju o kršenju zakona, počiniocima ili registracijama vozila koja se koriste za sprečavanje normalnog funkcionisanja saobraćaja.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ja nerazmem zasto bolesne ljude kao Marinku Tepic ne stave u ludnicu i da zenu bolesnu lece to nije lepo drzava je duzna to da uradi.

    Odgovori

Ostavite komentar