Marinika Tepić ponovo MASNO LAŽE! Sramno optužuje Vučića da je imao kontakt sa batinašima (VIDEO)

Tepićeva je ovom sramnom izjavom pokušala da u moru svojih laži pogura još jednu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Marinika Tepić ponovo slagala! Potpredsednica Stranke slobode i pravde i perjanica lidera iste Dragana Đilasa komentarisala je izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je istakao da su na protestima opozicije u subotu, kada je blokirano više saobraćajnih deonica, prisustvovalo nekoliko batinaša i huligana koji su sa sobom imali gumene čekiće i da zbog toga moraju da odgovaraju.

– A kako Vučić zna da su to gumeni čekići? Ko je njega obavestio o tome jer građane niko nije obavestio? Dao mi je osnova da verujem da je on imao kontakta sa tim ljudima, da je znao kako će biti naoružani! – rekla je Marinika, iako je advokat Dragana Milovanovića “Crnog” sam istakao da su u pitanju gumeni čekići!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tepićeva je ovom sramnom izjavom pokušala da u moru svojih laži, pogura još jednu, a to je da je predsednik lično organizovao batinaše da tuku običan narod koji pošteno radi svoj posao.

U prilog tome da Marinika masno laže je činjenica da se upravo ona fotografisala sa batinašem Draganom Milovanovićem Crnim koji je u subotu u Šapcu krvnički pretukao bageristu Duška Prokića.

Sudeći po opisu fotografije koja je po svemu sudeći nastala u nekoj kafani, za Mariniku Tepić batinaš Dragan Milovanović “Crni” je heroj! Čovek koji je brutalno unakazio  građanina Duška Prokića, naneo mu teške telesne povrede i zatvorio mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji.

Bagerista Duško Prokić, koga je zverski unakazio Dragan Milovanović Crni, nalazi se na VMA gde se lekari bore da mu spasu vid.

Duško je premlaćen samo zato što se svojim bagerom u radno vreme kretao po magistralnom putu, a onaj koji ga je pretukao sada se proglašava za heroja!

Umesto da bude u zatvoru, njega tabor Dragana Đilasa slavi kao heroja?!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Hoce li ova HOSTAPLERKA i KRIMINALAC ikad prestati da laze. Ona vise nezna sta je istina. Od prevelike mrznja sada joj se i lice izvitoperilo. Lici na sotonu. Skidajte ovo djubre (skupa sa svojim suborcima) sa novina i javnih medija.

    Odgovori
  2. Imali država snage i moci da ovu privede i zatvori.Sta ona glumi na ulici i sta ona promovise.Ako joj nevalj Srbija neka kupi svoje prnje i neka ide gde joj je bolje.Ona je toliko mržnje unela u ovu zemlju da vise nije normalno.

    Odgovori

Ostavite komentar