Marija Šarapova kakvu nikad nismo videli: Prelepa Ruskinja šokirala, obukla se u plastične flaše! (FOTO)

Njena odeća je napravljena od recikliranih plastičnih boca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Olivier Huitel/Crystal Pictures/Profimedia

Marija Šarapova jednostavno voli da bude u centru pažnje javnosti, to je očigledno ispunjava, tako da se ovog puta odlučila na jednu “medijsku kaskadu” ne bi li privukla poglede cele planete.

Bivša teniserka se na pojavila na “Britanskim modnim nagradama” u Londonu u haljini koja je malo kome u prvi mah imala ikakvog smisla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njena odeća je napravljena od recikliranih plastičnih flaša.

– Kakva je ovo haljina! Marija, izgledaš fantastično, baš kao i odeća koju si odabrala – najčešći su komentari na društvenim mrežama.

Foto: TIMMSY/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Ruskinja je u “Rojal Albert hol” došla u svetloj haljini od delova plastičnih flaša, koju je sa dizajnerkom Iris van Herpen osmislila u Holandiji.

– Stvarno sam bila uzbuđena. Godinu dana smo radili na ovome, toliko je prošlo od ideje da na poseban način ukažemo na važnost reciklaže, do ovakve realizacije. Korišćeno je 800 recikliranih vodenih flašica i organska svila. Mada, moram da priznam da mi je pomfirt posle ove gala večeri ipak prijao više od svega na crvenom tepihu – duhovito je dodala Marija, pa dodala da je najviše pažnje morala da obraća dok pokušava da sedne.

Neki navodi kažu da bi ovakva haljina mogla da košta i nekoliko desetina hiljada evra, iako je na prvi pogled pomalo smešno da je napravljena od recikliranih starih boca.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar