“Brat je UMRO preda mnom, otac ni suzu nije pustio, a sutradan…”: Životna ISPOVEST Zlatana Ibrahimovića

"Ne verujem u Boga, već samo u sebe. Tako sam naučio da mržnju prema meni pretvorim u oružje"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sportimage/Alamy/Profimedia

Od Zlatana Ibrahovića smo navikli da slušamo o tome kako je najbolji u svemu, ali sada je u razgovoru za list Korijere dela Sera pričao o najtužnijem periodu u svom životu.

U pitanju je smrt njegovog brata Sapka pre sedam godina. On je otkrio i kako se u tim momentima osećao njegov otac Šefik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Već u školi sam bio drugačiji. Ja tamnog tena, a svi ostali plavi. Kada mi je brat Sapku umro od leukemije bio sam tamo. Preda mnom je prestao da diše. Sahranili smo ga po muslimanskim običajima. Otac nije pustio ni suzu. Sutradan je otišao na groblje i plakao od jutra do večeri. Sam – ispričao je Zlatan, koji je detinjstvo proveo u Švedskoj.

– Ne verujem u Boga, već samo u sebe. Tako sam naučio da mržnju prema meni pretvorim u oružje – poručio je.

Govorio je i o duelu sa Romeluom Lukakuom i šta se zapravo dešavalo na milanskom derbiju kada su se dva gorostasa žestoko sukobila.

– On se prvo svađao s Romanjolijem, a zatim sa Salemakersom. Ja sam reagovao da zaštitim saigrače i onda me počeo vređati na ličnoj osnovi. Da se čovek šokira, a bili smo saigrači u Junajtedu.

– Lukaku ima veliki ego, ubeđen je da je svetska klasa i stvarno je jak. Ali ja sam odrastao u getu i kada mi neko priđe dignute glave ja ga stavim na njegovo mesto. Tako sam mu spomenuo rituale njegove majke. I on je izgubio kontrolu.

– Nakon toga sam zamolio bliske prijatelje da se pomole za mene. Moram s njim rasčistiti stvari. Nadam se da ćemo se brzo sresti. Te stvari se rešavaju na terenu. Ne mrzim nikoga, pa ni Lukakua – kazao je Ibra.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar