Ološu, ostavi decu na miru! Aleksandar Papić oštro reagovao na napad Đilasovih medija na Danila Vučića!

"Kao otac tri ćerke užasnut sam napadima na decu predsednika Aleksandra Vučića"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Aleksandar Papić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovao je danas na poslednji napad plaćeničkog portala Krik i medija pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa na Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Papićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Kao otac tri ćerke užasnut sam napadima na decu predsednika Aleksandra Vučića, koji su danas dostigli vrhunac brutalnosti i besmisla.

Danilu Vučiću nije dozvoljeno ni da proslavi rođendan u miru. Mladiću koji nema nijednu mrlju u svom životu već godinama uništavaju detinjstvo i mladost i uskraćuju mu čak i pravo na puku egzistenciju.

Danilo Vučić je zlatno dete koje ne zaslužuje ovo što mu radi ološ koji je već unazadio i unesrećio hiljade dece u ovoj zemlji.

Cilj ološa je jasan: udariti na predsednika Vučića tamo gde je najosetljiviji, kao i svaki roditelj – na decu i porodicu, i naterati ga da sam podnese ostavku kad već oni ne mogu da ga pobede.

Takvom ološu poručujem: ostavite decu, bilo čiju decu, na miru, jer se pobede u politici dobijaju samo poverenjem naroda, a ne dečjim suzama!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Stara narodna poslovica: "Kako seješ tako ćeš i požnjeti". Interesantno je dali se ti ljudi ikada zapitaju šta bi bilo da to neko radi njihovoj deci.

    Odgovori

Ostavite komentar