Naslednik Rotšilda prodaje svoju megajahtu: Blistala je u filmu TENET, a košta 100 miliona dolara (VIDEO)

Nudi luksuzan smeštaj za 16 putnika i 22 člana posade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Megajahta “Planet Nine”, vlasništvo britanskog milijardera Natanijela Rotšilda, naslednika čuvene bankarske imperije, prodaje se za 96 miliona dolara.

Spektakularno plovilo dugačko je 73 metra i obiluje luksuzom, a izgradnja je svojevremeno poverena kompaniji Admiral Yachts, prenosi Autoevolution.

Pored smeštaja za 16 putnika i 22 člana posade, poseduje spa-centar, bioskopsku salu, bazen, đakuzi, teretanu i druge atrakcije. Samo je apartman vlasnika veličine 300 kvadrata!

Na velikom platnu

Ukoliko vam jahta deluje poznato, niste se prevarili. Verovatno je pamtite iz filmskog hita “Tenet”, reditelja Kristofera Nolana. Prikazana je kao glavna baza negativca Andreja Satora, kojeg tumači Kenet Brana.

Većina kadrova snimljena je na italijanskoj obali, dok je jahta bila usidrena. Angažovana je posebna ekipa koja se brinula da ništa od luksuznog enterijera ne bude oštećeno.

Filmski dizajner Nejtan Krouli odlučio je da plovilo opremi “raketnim sistemom”, kako bi delovalo opasnije na velikom ekranu i prikazalo ličnosti Andreja Satorija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar