Mihajlović biranim rečima o Murinju: Odlična je osoba, prijatelji smo, pisao mi je kad sam postao deka

Uskoro nas očekuje njihov međusobni okršaj u italijanskom šampionatu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

Novo kolo Serije A doneće nam duel između Bolonje i Rome, a taj susret biće odigran na kultnom stadionu “Renato Dal’Ara”.

Trener domaćih Siniša Mihajlović govorio je na konferenciji za medije pred meč o očekivanjima, a posebno su interesantni bili njegovi odgovori vezani za portugalskog stratega koji predvodi rimski tim, Žozea Murinja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Murinjo je sjajan trener i odlična osoba. Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko – kaže bivši selektor Srbije.

Foto: EPA-EFE/ALESSIO MARINI

A zbog čega je došlo do svađe na početku odnosa Miha – Murinjo?

– Sećam se da sam ga dobio sa Katanijom. Pa je posle rekao nešto protiv mene i ja sam rekao da ne mogu da pričam sa nekim ko nikada nije igrao fudbal na najvišem nivou. Na kraju smo to raščistili, ostali smo prijatelji. Kada sam postao deda napisao mi je da ne može da dočeka da se i njemu tako nešto dogodi. Rekao sam mu da uvek ima vremena da se postane deda – raspoložen je bio Siniša Mihajlović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar