Đilasovoj HISTERIJI nema kraja! Svim snagama protiv Srba u Vladi Crne Gore, a želi Dritana za premijera

Nastavlja se kontinuirani napad na Srbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ne prestaje sa srbomrzačkim tekstovima u kojima se svojski trudi da dokaže svoj prezir prema bilo čemu dobrom u vezi sa Srbima.

Naime, preko crnogorskog lista “Vijesti”, koji su kupili upravo Đilas i vlasnik “Junajted medija” Dragan Šolak o čemu je Objektiv već pisao, konstantno napada Srbe iz Demokratskog fronta u Vladi Crne Gore, a u isto vreme želi potpredsednika iste Vlade Dritana Abazovića za premijera, jasno stavljajući do znanja da je on prava osoba za tu funkciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je još jedan pokazatelj da Đilas radi za svaki interes koji je usmeren protiv Srbije i da promoviše svakoga ko napadne Srbiju, dok Dritana smatra “lavom i nacionalni herojem”.

Foto: printscreen

Podsetimo, Dragan Đilas je i ranije u intervjuu za “Vijesti” napao Srbe i izjavio da su Srbi u Srebrenici počinili genocid!

On je za crnogorske “Vijesti” dao intervju gde su mu postavljena isključivo pitanja koja njemu odgovaraju, pada tako kada je upitan da li su Srbi počinili genocid u Srebrenici rekao je da poštuje odluku Međunarodnog suda pravde.

– Nisam pravnik, ali Međunarodni sud pravde je doneo presudu o tome i mi više nema potrebe o tome da pričamo – rekao je Đilas.

Takođe i Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde je praktično potvrdila Đilasov stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar