Dnevni horoskop za 1. decembar: Tranzitni Mesec je u Škorpijama, dok Ovnovi napreduju u poslu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Iznenadna poslovna prepreka neće umanjiti vaše moguće razgovore o boljem poslu. Imate šanse da napredujete. Na polju ljubavi i emocija veoma ste neraspoloženi za romantiku. Zato ste realni i konkretni, a to se partneru ne dopada. Zdravlje dobro.

BIK

Napetost je odlika dnevne energije tranzitnog Meseca. Zato ste danas podložni sukobima i raspravama sa svima koje sretnete. Partnerski odnosi su na ivici pravog rata. Ipak, suszdržite se od zasipanja neraspoloženjem. Solidno je opšte zdravlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Mnogi se trude da nađu zajednički jezik sa vama. Vi ste otvoreni za komunikaciju, ali ne i za saradnju. Ipak želite da se dokažete samostalno. Ne mislite na partnerske odnose, a ni na bilo koje romanse, opterečeni ste poslom. Više aktivnosti.

RAK

Finsije se polako stabilizuju ali vi niste zadovoljni sa poslom. Zato imate nove ideje i želje. Gledate da krenete dalje. Vaše nezainteresovano ponašanje primećuje i emotivni partner. U glavi su vam sumnje bez realnih osnova. Zdravlje dobro.

LAV

Na redu su dogovori oko novca i projekata koji su skupi. Zato je dan previše slože, a manje efikasan. Spremite se na duže pregovore i dogovore. Sredili ste porodična pitanja i sada je vaša ljubavna rutina potpuno u redu. Jačajte imuni sistem.

DEVICA

Gde god budete tražili manje cene ili popuste nećete dostići dogovor. Nije povoljan dan da uštedite i zato ste zbunjeni. Pokušajte da savladate svoje mračne misli. U ljubavnim odnosima niste dosledni, pa ne očekujte rešenja. Zdravlje dobro.

VAGA

Moguće je izbegavanje poslovnog dogovora od strane poslovnih partnera. To će vas ubaciti u stres i veliku nevericu. Brzo nalazite dopunska rešenja. Slaba komunikacija sa emotivnim partnerom dodatno vas zamara. Imate manji problem sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Imate sve uslove za nervozu i stres jer je tranzitni Mesec u vašem znaku i nepovoljno utiče na vaš polsovni ritam. Nervozu sa posla prenosite u emotivni odnos pa su sukobi neizbežni. Pokušajte da se relaksirate šetnjom u prirodi. Napeti ste.

STRELAC

Očekuju vas brojna iskušenja na poslovnim zadacima .Zadovoljstvo u ljubavi, jer su danas bolje prilike za dogovore oko porodičnih svakodnevnih obaveza. Stare tegobe se ispoljavaju.

JARAC

Posredovanje na poslu može vam doneti manji dobitak. Vi umete i sa manje novca da se veoma dobro organizujete i krenete napred. Prosečan i uobičajen dan sa nedostatkom motivacije, zato strepite od previše komunikacije. Zdravlje dosta solidno.

VODOLIJA

Mali nesporazumi na poslu donose probleme koje ubrzano rešavate.Na polju ljubavi, ako imate obožavatelja, možete uspostaviti jaču bliskost. Ipak ne očekujte previše, držite se realnosti i nećete imati razočarenje. Zdravlje veoma promenljivo.

RIBE

Velika motivacija vodi vas kroz poslovne obaveze. Zato imate dobre rezultate i manje dobitke. Vaša nevolja je što želite da uništite sve što ste izgradili do sada. Čuvajte ljubav koju imate jer ste mnogo uložili u taj odnos. Zdravlje stabilno. 

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar