Mrka nije imao svoje naslednike, ali je unucima Ane Bekute u AMANET ostavio OVO: Razlog će vas rastužiti

Oni su mu bili kao rod rođeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra, a iza sebe je ostavio neutešne prijatelje i porodicu.

Poznato je da je psolednjih devet godina proveo u vezi sa pevačicom Anom Bekutom, a s obzirom na to da nije imao svoje potomstvo, njeni unuci Branko i Sonja, kao i njen sin Igor, bili su mu kao njegovi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je u Branku video svog naslednika, te je upravo na Mrkin predlog Anin unuk upisao Fakultet informacione tehnologije jer mu je deda, kako su ga zvali Anini unuci, objasnio da je u IT-ju budućnost, pišu Nezavisne novine.

– Mene mora neko da nasledi, a to ćeš biti ti – često je govorio Branku Mrka, a ovaj mu je odgovarao da će to biti teško jer njega niko nikada neće moći da nasledi. Milutin Mrkonjić nedavno je unucima kupio automobile da bi mogli da voze babu na nastupe i brinu se o njoj kada njega više ne bude, piše dalje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Nezavisne novine

Komentari (12)

  1. Glumatanje do u beskraj! Bila je u dugovima do guše do Mrkonjića! Onda je "smuntala" njega(tuđeg muža) i rešila sve probleme....

    Odgovori
  2. Ovde ,glavnim akterima priče moral nije jača strana,a dotična gospođa ima pozamašnu "biografiju"! Ako potomci budu "povukli" na nju,onda teško svima oko njih!

    Odgovori

Ostavite komentar