Vojnik originalno zaprosio devojku, a posle njene reakcije čak su i prolaznici ostali skamenjeni (VIDEO)

Niko nije mogao da veruje kakav je epilog imala ova priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/kama_mai_savaii

Neverovatan snimak, koji je rastužio mnoge romantične duše i ljubitelje priče sa srećnim krajem, ovih dana viralan je na društvenoj mreži TikTok.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kako se vidi na snimku, jedan vojnik koji je izašao a dužnosti kako bi zaprosio svoju devojku, ostao je veoma razočaran nakon njenog odbijanja.

Momak je želeo da bude originalan i zaista je uložio mmnogo truda, latice ruža, a čak joj je i išarao automobil natpisom da se uda za njega.

Umesto radosne reakcije devojke, usledio je pakao.

@kama_mai_savaii #fypシ #viral #foryoupage #jrtiktok685 ♬ original sound – JrIosefo?????

– Šta si uradio sa mojim kolima? Hoće li ovo moći da se obriše? Ovo je tako glupo i neprijatno, moram da idem na posao, sad ću da zakasnim – urlala je devojka pored vojnika koji je kleknuo ispred nje sa prstenom i zaprosio je.

Snimak je zaprepastio čak i prolaznike koji su se igrom slučaja našli na licu mesta.

@kama_mai_savaii ????? #fyp #viral #foryoupage ♬ original sound – JrIosefo?????

Jedna žena je bahatoj i bezdušnoj devojci dobacila da nije u redu da se tako ponaša prema čoveku koji je voli, koji se potrudio i koji ju je zaprosio, na šta je ona optužila dečka vojnika da je sebičan i da samo misli na sebe.

Na kraju je ona odlučila da napusti “mesto zločina”, a vojnika je zamolila da pokupi latice.

@kama_mai_savaii You don’t think about me at all ?? #blowthisup #viral #fyp #foryoupage #jrtiktok685 ♬ original sound – JrIosefo?????

Da li se u međuvremenu predomislila i da li ju je vojnik i dalje ubeđivao u brak, za sada nije poznato.

Jedino što se zna je da su mnogi korisnici društvenih mreža stali na stranu ovog momka, koji je ovaj dan mogao da pamti kao najlepši u životu, a devojka mu ga je pretvorila u košmar.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Džaba su stali na njegovu stranu kada mu je cica dala dvojku. Bolje neka je zaboravi od tog braka nema leba. Nije mi jasno kako možeš da zaprosiš nekoga koga u stvari uopšte ne poznaješ niti imaš neku dublju vezu koja je potrebna za zajednički život - bond.

    Odgovori

Ostavite komentar