Korona-pakao u Portugalu se nastavlja: Svi zaraženi fudbaleri zloglasne utakmice imaju OMIKRON soj!

Stručnjaci kažu da je mnogo zarazniji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nastavlja se saga oko utakmice portugalske Primeire između Beleneseša i Benfike, u kojoj je domaćin nastupio sa svega osam fudbalera jer je imao problema sa koronavirusom.

Čelnici lige nisu dozvolili da se meč pomeri, a Benfika je odigrala kao da je sve regularno i došla do prednosti od 7:0, da bi na startu nastavka jedan fudbaler domaćina morao da napusti igru zbog povrede, pa je više nije bilo uslova da se nastavi duel jer je Belenenseš imao samo sedam fudbalera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznati fudbaleri kritikovali su portugalsku fudbalsku federaciju što se meč uopšte oodigran i što nije odložen, a tamošnje fudbalske vlasti sada će biti pod još većim pritiskom.

Naime, Zdravstveni institut ove zemlje obelodanio je da je Portugal otkrio čak 13 slučajeva nove varijante koronavirusa, poznatijeg kao omikron soj i da se sve odnose na fudbalere i osoblje fudbalskog kluba Belenenseš, prenosi Rojters.

Time su indikrentno u opasnost dovedeni u fudbaleri Benfike koji su se sastali sa Belenensešom, jer se nikada sa sigurnošću ne može utvrditi da li je neko asimptomatičan na koronavirus.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar