“Lažu vas zbog izbora i to za mnogo krupne stvari”: Predsednik Vučić o protestima lažnih ekologa (FOTO)

Što se tiče kvaliteta vazduha u Boru, predsednik je izneo podatke iz najnovije studije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pink/Printscreen

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji “Hit Tvit” u kojoj se, između ostalog, dotakao teme protesta lažnih ekologa koji su u stvari predvođeni liderima opozicije i o razlozima zbog kojih protestuju.

On je rekao da je navodno protest organizovan zbog zagađenosti vazduha, a da su pravi razlozi protesta međusobno pozicioniranje među članovima opozicije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Što se tiče cele priče, ljudi, namerno vas obmanjuju, nikakvu ponudu od Rio Tinta nismo dobili, da imamo došao bih pa bih vam rekao, prvi ću da odem u Nedeljice, ili Krupanj i da pričam sa narodom. Ne plašim se ničega, plašim se da drugi ne stradaju, izlazite na auto – put, uvek neko može da strada, to je jeziva opasnost. To je ogromno nasilje nad drugim građanima Srbije, vi ne razumete o čemu se tu radi. – rekao je Vučić.

Što se tiče kvaliteta vazduha u Boru, predsednik je izneo podatke iz najnovije studije.

– Kinezi su do sada uložili 242 miliona dolara da smanje zagađenost, 2011. godine smo imali u Boru 165 dana sumpor – dioksida, a 2021. godine do danas 19 dana, dogodine će biti još manje. Ja sam spreman da idem i da čujem ljude koje treba da iselimo ako postoji problem, a nema ga. – dodao je Vučić.

Foto: Pink/Printscreen

– Lažu vas sve i to za mnogo krupne stvari, ovo nikakve veze sa Rio Tintom nema, nego obmanjuju narod, teraju narod na kršenje zakona. To sve rade zbog njihovog međusobnog pozicioniranja pred izbore – zaključio je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar