Šef napao radnike što na poslu pune svoje telefone: Usledio je odgovor koji će zauvek pamtiti

Mislio je da će ga svi razumeti na pravi način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Na Reditu se ovih dana pojavila priča iz jedne kancelarije u SAD gde su radnici doživeli neprijatno iznenađenje na početku popodnevne smene.

Šef firme ostavio im je na panou pismeno upozorenje da prekinu sa korišćenjem struje kompanije za privatne svrhe.

Radnici su, kao i na svim drugim mestima po svetu, i u ovoj firmi često umeli da prikače svoje punjače u struju i tako pune telefone, što je šef doživeo kao njenu krađu unutar prostorija kompanije.

– Nemojte više da koristite struju ove firme za privatne potrebe. Ovo je najobičnija krađa što radite. Krađa struje. Ukoliko nastavite sa krađom struje koja nije vaša, smanjiće vam se plata na kraju meseca. Telefoni, štaviše, moraju da vam budu isključeni tokom obavljanja posla – napisao je šef.

Muškarac koji je priču okačio na ovoj društvenoj platformi, naglasio je da su se svi na poslu našli u čudu zbog upozorenja.

Ono što ih je dodatno razgnevilo, bio je podatak da je šef, kad je video da nije puno uticao na radnike sa upozorenjem, pomerio zidni sat u kancelariji da kasni 15 minuta, kako bi oni radili isto toliko duže u smeni.

Najnovija šefova smicalica brzo mu se obila o glavu. Od ukupno 16 radnika u firmi, njih devetoro dalo je otkaze u narednih nekoliko dana.

Zbog toga je šef skinuo upozorenje sa panoa kod sekretarice i uskladio je tačnost sata sa stvarnim vremenom.

– Nikad se tako iživljavanje na radnicima u moderno doba nije dobro završavalo po šefa ili firmu. Što bi ovaj slučaj bio izuzetak – zapitao se ironično muškarac na Reditu ne napisavši da li je možda i on jedan od tih zaposlenih koji je dao otkaz.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar