Što se mene tiče “ĆALE”, tvoja duša je besmrtna: Reči Aca Pejovića upućene Mrkonjiću KIDAJU dušu (FOTO)

Pevač posetio dirljive reči svom velikom prijatelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Političar Milutin Mrkonjić napustio nas je u 79. godini nakon teške boleste, a mnogobrojne kolege, prijatelji i porodica opraštaju se dirljivim rečima, a među njima je i pevač Aca Pejović.

Pejović i Mrka su se poznavali dugi niz godina, a kako je pevač sada otkrio, svojevremeno ga je nazivao ,,Ćale”, što govori koliko su njih dvojica zapravo bili bliski.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevač je ovom prilikom odabrao emotivne reči kako bi uputio poslednji pozdrav dragom prijatelju putem objave na Instagramu:

– Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom, pomislio sam na njega. Kada se govorilo o intelektualcima, sposobnim ljudima, uspešnim biznismenima, njegovo ime je među prvima spominjano. Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savetima. Naš “Ćale”, šmeker, legenda… Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag. Što se mene tice “Ćale”, tvoja duša je besmrtna. Odmori se, dobri moj – napisao je Aco ispod Mrkine fotografije kojuje objavio na Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar