“Ne priznajem rastanke”: Lidija Vukićević se POTRESNIM rečima OPROSTILA od svoje majke (FOTO)

Lidija se oprostila od majke koja ju je napustila pre četiri godine, ali tuga i bol nisu prestali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić

Prelepa srpska glumica Lidija Vukićević lepotu je nasledila od njene majke, koja je takođe posedovala vanvremenski sjaj i šarm, ali ih je život razdvojio pre nekoliko godina, a taj traumatski šok ostavio je veliki trag za atraktivnu crnku.

Naime, pre četiri godine Lidija je ostala bez majke, nakon duge i teške bolesti, a glumica se vrlo često priseti njihovih lepih trenutaka, pa sa pratiocima podeli nekoliko fotografija. Tako je i ovaj put, na dan godišnjice smrti njene majke, Vukićevićeva je objavila njenu fotografiju, pa se potresnim rečima oprostila od nje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lidija je podelila majčinu fotografiju na Instagram profilu, pa se dirljivim rečima oprostila od nje, a komentari su se samo nizali. Glumica je dobila nekolicinu komentara podrške od strane njenih pratioca, što joj je sigurno značilo.

FOTO: printscreen/instagram

– I posle četiri godine, ne dam, neću, ne priznajem rastanke… Mama – napisala je Lidija Vukićević.

Lidija iza sebe ima dva sina koje je dobila u braku sa Mitrom Mrkelom, Andreja i Davida, koji su njena dika i ponos. Glumica i Mrkela su se rastali 2000. godine, a u tom trenutku njihovi sinovi bili su mali, pa taj period nisu ni osetili, dok je stariji naslednik imao osam godina, drugi je imao svega tri.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar