Sneža Borjan besnela posle meča Zvezde: Dete je plakalo zbog toga, sramni smo!

Ružna scena na kraju meča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Milan i Snežana Borjan
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Na kraju meča Zvezde i Ludogoreca, igrači su želeli da ostave deci i dresove za uspomenu, pa su ih bacili na tribine.

Jedan od najtraženijih bio je dres Milana Borjana, koga deca posebno vole. Na tribinama su bili i transparenti dece koja su tražila od njega dres ili rukavice, a Borjan im je ususlišio želju.

Bacio je dres u publiku, gde je sreću da ga uhvati imao jedan dečak od 13 godina. Međutim, sreća nije dugo trajala, zbog sramotnog čina jednog starijeg čoveka koji je bio na Marakani verovatno u svojstvu pratioca, koji je navodno oteo dres mališanu i dao ga svojoj ćerki.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako je ovako ne treba više ni da baca dres. Plakao sam. zato što sam uhvatio dres i gurnuo me je čovek od 40 godina i dao dres ćerki. A ja sam uhvatio. Znači razumite, imam 13 godina. Nikad nisam plakao. Ali sinoć jesam. Uhvatio sam dres, svi me udaraju, tada od te devojčice me gurne i pao sam i uzeo mi je dres – jadao se mališan u poruci Sneži Borjan, koja je podelila istu uz komentar da će nepravda biti ispravljena.

– Ovo sam objavila da zamolim ljude da budu ljudi, a ne neljudi. Dečak će dobiti dres od mene, ali oteti detetu… znam i ko je čovek, ali neću objavljivati zbog deteta… Sramni smo – napisala je Sneža Borjan.

Foto: Instagram

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar