Nezapamćeno – ovo je prava istina o Dioniju: Poznato zbog čega Francuz nije igrao protiv Ludogoreca!

Iako je Stanković ostao "zakopčan" na pres konferenciji, novinari su došli do navodnog pravog razloga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je imao velikih kadrovskih problema pred meč sa Ludogorecom, pa je tako na klupi za rezerve imao samo sedam igrača, od 12 dozvoljenih.

Posle meča je na konferenciji za medije prokomentarisao izostanak Francuza Loija Dionija, za koga se mnogi pitaju gde je i šta radi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imali smo mnogo kadrovskih problema. Suspenzije, kazne, povrede, Katai je igrao sa temperaturom, Roda je morao da ode kući, Dioni nije igrao iz samo njemu znanih razloga. Ali nemojte da iz toga izvlačite podnaslove i naslove. Treba da pišete o ovim momcima što su pobedili Ludogorec – rekao je perspektivni trener.

Međutim, kako prenosi “MOZZART Sport”, Stanković i ipak zna zašto je Dioni odsustvovao, a u pitanju je navodno glavobolja, na koju se Francuz žali sedmicama unazad. Zbog toga, inače, trenira smanjenim intenzitetom i u vrlo laganom ritmu.

Šta će biti s njim, ostaje nam da vreme pokaže. Mnogi se pitaju da li je “glavobolja” nešto što je on izmislio jer je možda i sam shvatio da je nedovoljno kvalitetan fudbaler za zahteve tako velikog kluba kakav je Crvena zvezda.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar