Na OVO je Jelena Đoković potrošila 50.000 evra: Mnogi su joj odmah zamerili! (FOTO)

Model ima kućište i okvir od 18-karatnog roze zlata, sa 32 brušena dijamanta i posrebrenim brojčanikom s uzorkom „Mega Tapisserie“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Javier Garcia/BPI/Shutterstock Editorial/Profimedia

Iako ima praktično sve što novcem može da se kupi, Jelena Đoković je gotovo uvek važila za skromnu devojku, kojoj je psihičko zdravlje i sreća uvek bilo ispred materijalnih blagodeti.

Ona je u svojoj skromnosti često išla toliko daleko da su je ljudi optuživali da to radi namerno, ali sad, čim je osvanuo jedan detalj o njenom satu, mnogi su promenili ploču i odmah je napali da je rasipnica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, iako na Jeleni najčešće možemo da vidimo drvene narukvice (više koristi “hipi” nakit nego skupoceni), sad se pojavila informacija da ona u svom posedu ipak ima i nešto skuplje, pa čak i dosta skuplje stvari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Među njima se posebno ističe ručni sat švajcarskog brenda „Odemar Piget“, vredan gotovo 50.000 evra.

Model ima kućište i okvir od 18-karatnog roze zlata, sa 32 brušena dijamanta i posrebrenim brojčanikom s uzorkom „Mega Tapisserie“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Sat je, kao i sve drugo što Jelena uradi, podelio njene pratioce na “mrežama”. Jedni je kritikuju zbog skupocenog komada koji se kosi sa stavovima koje promoviše, dok je drugi brane smatrajući da u tome nema ničeg lošeg ako tako nešto sebi može da priušti.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar