Osam godina živela sa partnerom, pa ga je iznenada OSTAVILA: Sutradan je primio nestvaran poziv advokata

Mislio je da je sve samo šala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foot: / Wavebreak / Profimedia

Žena iz Sambal distrikta indijske države Utar Pradeš napustila je posle osam godina veze i zajedničkog života svog partnera.

Ona je to bukvalno uradila preko noći, jer kada se ujutro probudio u krevetu je nije našao. Ni na poslu. Nigde u gradu nije je bilo.

Muškarac se uspaničio da mu partnerku neko nije kidnapovao ili ubio, pa je pozvao policiju. I oni su mu rekli da nikakvih dojava oko nje nije bilo.

Dok se on čitavo jutro pitao šta se dešava, pozvonio mu je telefon. To je bio advokat njegove partnerke koji mu je rekao da ga je ona tužila.

Muškarac je kasnije priznao da se smejao tokom ovog razgovora, misleći da se neko šali s njim.

– Muškarac iz Sambala tužen je što ni posle osam godina veze nije oženio svoju partnerku. Povrh svega, u tužbi se navodi i da je njoj dosta mirnog i harmoničnog zajedničkog života, koji se odlikovao time da je on za sve govorio njoj da se slaže i nikad ton nije povisio na nju. Ona se jednostavno zasitila harmonije – piše Hindi Daily Dainik Jagran iz Indije.

Žena je zaista na sudu potvrdila ove reči, naglašavajući da je predugo čekala na partnera da se seti da postoji i brak.

– Kad god bih nešto pogrešila, slomila tanjir u kuhinji, spavala predugo, zanemarivala obaveze po kući, on bi govorio: ‘Nema problema, ja ću’. To je sve počelo da me udara u mozak. To nije bio normalan odnos – rekla je Indijka pred sudijom.

Slučaj je okončan savetom sudije da mirno i bez advokata reše šta će dalje.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar