Vlahović otkrio šta mu je Ronaldo rekao posle pobede Srbije, pa pomenuo Zlatana Ibrahimovića!

Ne odustaj samo gazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lisa Guglielmi / IPA / Sipa Press / Profimedia

Srpski fudbaler Dušan Vlahović u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf je pričao o raznim događajima iz njegove karijere.

Ispričao je kakvu mu je poruku poslao fudbaler Milana, Zlatan Ibrahimović, posle pobede Fiorentine, a Srbin je postigao dva gola na tom meču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Razgovarali smo prošle sezone kada su nas oni ovde (u Firenci prim. aut) pobedili 3:2. Ja sam otišao do slačionice Milana, razmenili smo par reči, dao mi je njegov dres i uslikali smo se. Tada mi je i rekao na srpskom: “Ne odustaj samo gazi”, a na našem jeziku mi je napisao i poruku na dresu što je mene oduševilo. Tokom, ali ni nakon ove utakmice, nismo razgovarali. Oni su izgubili i nisam želeo da idem kod njega. Znam kako je kada se izgubi, sigurno nije lepo i prijatno i budući da znam dosta igrača iz Milana nisam želeo nikog da uznemiravam – rekao je Vlahović.

Podsetio se i razgovora sa Kristijanom Ronaldom, posle utakmice u Lisabonu.

– Meni je tata uvek govorio da posle svake utakmice, bilo da pobedim ili izgubim, idem da se pozdravim sa protivničkim igračima, da pružim ruku svima i sudiji. Ja to radim i dan-danas. Tako sam otišao i kod njega i on je u tom momentu, razumljivo, bio jako nervozan i ljut. Rekao mi je samo, kao što je manje-više poznato, da je taj gol u Beogradu trebalo da bude priznat, da je to možda okrenulo sve i to je bilo to u principu. Ja sam mu poželeo sreću u baražu i rekao sam mu da će proći , jer imaju jednog od najboljih igrača na svetu – zaključio je Vlahović.

Bonus video:

 



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar