Trener Ludogoreca samouveren pred gostovanje u Beogradu: Nadam se da ćemo pobediti Zvezdu

- Poraz od CSKA prošlog vikenda trebalo bi da bude signal igračima, da ni u jednom trenutku ne smeju da se opuštaju - rekao je Genčev

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia

Trener Ludogoreca Stanislav Genčev poručio je Crvenoj zvezdi da on i njegov tim dolaze u Beograd po pobedu.

Mladi bugarski stručnjak želi da se revanšira crveno-belima za poraz iz Razgrada (0:1) i tako upiše prvi trijumf u Ligi Evrope.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ludogorec u svakom meču ide na pobedu. Nadam se da ćemo pobediti Crvenu zvezdu i tako se približiti cilju, a to je da prezimimo u Evropi. Meč će propustiti Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov, dok Kauli i Marin nisu registrovani za Ligu Evrope. Povređen je i Žosue Sa – rekao je Stanislav Genčev za bugarski Sportal i dodao:

– Kiril Despodov je deo naše grupe. Pridružili smo joj nekoliko momaka iz drugog tima. Poraz od CSKA prošlog vikenda trebalo bi da bude signal igračima, da ni u jednom trenutku ne smeju da se opuštaju.

Crvena zvezda i Ludogorec igraju u četvrtak utakmicu petog kola Lige Evrope. Na stadionu “Rajko Mitić” od publike će biti samo deca, jer su crveno-beli kažnjeni od strane UEFA zbog incidenata na meču sa Mitjilandom.

Crvena zvezda pobedila je Ludogorec u Razgradu rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio Je Gelor Kanga.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar