Stanojević jasan pred put u Estoniju: Idemo na sva tri boda, ali ne smemo da ih potcenimo!

Ovaj meč bi mogao dosta toga da reši za crno-bele

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

U veoma neobičnom terminu od 16.30 fudbaleri Partizana će sutra u Talinu igrati protiv domaćina Flore u okviru grupne faze Lige konferencija.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, jasno je stavio do znanja da je pobeda prioritet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Moramo da idemo na sva tri boda, iz 1.000 razloga. Možete da izvučete zaključke šta to znači – precizirao je šef struke Partizan pa je nastavio:

– Videli smo da je hladno na Baltiku, padao je sneg, nadamo se da će teren biti dobro pripremljen, ali odlazimo sa jasnim ciljem.

Osvrnuo se Stanojević na protivnika, koji je veoma nazegodan na svom terenu.

Retko Flora gubi u Talinu. Pogledajte evropske utakmice na njenom stadionu, o prvenstvu Estonije da ne govorim. Zato smo maksimalno koncentrisani. Nema šanse da u Evropi bilo koga potcenimo. Bilo bi neozbiljno da to uradimo u savremenom fudbalu. Bila je teška utakmica u Beogradu, imali su Estonci šanse, ali smo zasluženo pobedili. Sad će biti drugačija utakmica.

Ovoga puta će za Floru igrati i najbolji igrač, koga nismo imali prilike da vidimo u Humskoj.

– Vratio im se Rauno Sapinen, najbolji strelac ekipe. Generalno, Flora igra drugačije kod kuće, sigurno će pokušati da bude dominantnija nego u Humskoj, zavisi koliko ćemo joj to dozvoliti. Sapinen jeste najveća opasnost po nas, ali ima Flora dosta iskusnih fudbalera, sa velikim evropskim iskustvom. Opasna ekipa.

Na kraju je Stanojević prokomentarisao situaciju u klubu pred kraj jesenjeg dela sezone.

– Sad idemo u smeru stabilizacije, posle Flore gostujemo Voždovcu, Dubočici u kupu, imamo prvenstveni meč sa Novim Pazarom i evropski sa Anortozisom. Iz tog razloga ćemo i tim za meč u Talinu praviti u odnosu na dve utakmice, ono što nas očekuje u nedelju. Primera radi, Lazar Marković nije u potpunosti spremna, čuvamo ga što duže možemo, dok Nemanja Jović opet ima problem sa kolenom – pojasnio je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO:

Partizan spreman za Floru: Stanojević izabrao 21 igrača za put u Estoniju!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar