Nove pretnje i UVREDE u Zadruzi, Dalila pobesnela na Dejana: Ti si SMEĆE, na sudu ćemo završiti!

Svađe između bivših supružnika se ne stišavaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Zadruga Official

Dejan Dragojević sinoć je poručio svom ocu da uzme njegov telefon i kartice, kako njegova, sada već bivša, supruga ne bi mogla da podigne novac od honorara iz “Zadruge 5”, budući da ima šifre njegovih kartica. Dalila je zbog toga jako pobesnela, napala Dejana, izrekla brojne uvrede i zapretila mu da će se videti na sudu.

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– Neće ti proći to sa karticama, nećeš to uzeti. Kako si jadan i namazan – rekla mu je Dalila.

– Sitna si duša! Daš samo da bi mogla da zameriš! Nećeš se smiriti, dok ne budeš bila kao Miljana Kulić – odgovorio je Dejan.

– Sa mnom to nećeš moći! Ja sam Filipu rekla šta se nalazi na tvom telefonu i karticama! Ti si smeće! Na sudu ćemo završiti – vikala je Dalila, aludirajući na to da u telefonu postoje njihove intimne fotografije.

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

– Jadnice, to ćeš da pustiš. Uzimaš kuću, auto i Tedija. Telefon je moj, kao i kartice. Znaš da nećeš ništa uzeti kad te tata bude nazvao, bićeš nulirana – smejao se Dragojević.

Podsetimo da su Dalila i Dejan prošle nedelje pred kamerama potpisali papire za razvod braka u Zadruzi nakon što je ona pre nešto više od mesec dana odlučila da bude u vezi sa Filipom Carom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar