Hit poruka košarkašu kog je Lebron raskrvario: Brate, realno, pakuj se, bićeš trejdovan u neku Budimpeštu

Posle mnogo bure, sudije su isključile Lebrona, a utakmica je nastavljena, a odjeci ovoga i dalje se mogu čuti i 12 sati kasnije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Gregory Shamus/Getty images/Profimedia

Iako Lebron Džejms ne važi za prljavog igrača, ono što nam je noćas priredio je skandalozno.

Naime, u meču sa Detroit Pistonsima, Džejms je isključen zbog namernog udaranja laktom Ajzee Stjuarta. Incident se dogodio na početku treće četvtine, kad su domaćini vodili sa 78:66. Posle slobodnog bacanja, dvojica košarkaša su se borila za loptu. Igrač Pistonsa se malo poslužio nedozvoljenim sredstvima, što je iznerviralo Lebrona koji ga je udario, a na tako nešto imun nije ostao ni bivši NBA as, nekadašnji igrač timova poput Vašington Vizardsa Gilbert Arenas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je na Instagramu napisao jednu krajnje duhovitu, ali i donekle istinitu poruku “oštećenom” Stjuartu, koji se zaleteo da bije Džejmsa i ko zna šta bi bilo da ga saigrači nisu zadržali:

– Brate, biću realan, pakuj jakne i čizme, jer ćeš biti trejdovan u neku tamo Budimpeštu. Ne smeš tako da napadneš LeBrona na TV-u. Zbog tog besa ćeš na doping test ‘jer droge u NBA nisu dozvoljene’. Nisi čitao pravila, nema tuče sa LeBronom, Djurantom i dečacima iz Golden Stejta. Neki su ovo okarakterisali i kao pokušaj ubistva. Verovatno je gore od mahanja pištošljem u svlačionici. Trenutno mogu da te spase samo Džordan koji bi izbacio sve Pipenove scene iz dokumentarca ili Vanessa sa poslednjom Brajantovom sezonom. Srećno – napisao je uvek duhoviti Gilbert Arenas, koji nikad nije imao dlaku na jeziku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bad Bunny Basket (@badbunnybasket)

Posle mnogo bure, sudije su isključile Lebrona, a utakmica je nastavljena.

Šta vi kažete na ovo?

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar