Partizan ne da prvo mesto! Stanojevićeva kaznena ekspedicija, Vojvodina izudarana u Humskoj (VIDEO)

Sjajna partija crno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 4!:1 u okviru 17. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su odmah krenuli ofanzivno i već u petom minutu je mladi Lazar Pavlović imao šansu, ali je sjajno odbranio golman gostiju Nikola Simić. On se opet istakao duplom intervencijom u 20. minutu, kada je sprečio prvo Slobodana Uroševića, a zatim Sinišu Saničanina da postignu gol. Ipak bio je nemoćan u 35. minutu, posle šuta Danila Pantića i Partizan je došao u vođstvo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prednost je duplirao osporavani Kvinsi Menig u 42. minutu i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu između dva poluvremena, a prvo je proteklo u totalnoj dominaciji Partizana.

Vojvodina je šokirala domaeće fudbalere u 48. minutu, kada je Veljko Simić postigao gol, na asistenciju Čovića, a svemu je prethodila greška Miloša Jojića.

Nisu pali crno-beli posle primljenog gola, već su nastavili sa istom igrom iz prvog poluvremena i svojim 17. pogotkom u Superligi, Rikardo Gomeš je vratio prednost na dve razlike.

Četvrti pogodak za Partizan na meču je postigao Miloš Jojić u 72. minutu i tako se iskupio za kiks, kod primljenog gola. Treba napomenuti da je sjajnu šansu pre toga za Vojvodinu propustio Aleksandar Busnić i onda je usledila kazna.

Crno-beli se sada okreću obavezama u Evropi, gde ih očekuje gostovanje estonskoj Flori, a treba im još bod iz oba susreta kako bi osigurali drugo mesto u grupi.

Bonus video:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar