“Bila sam NAJBOLJA riba bivše Juge, imam stanova ne zna im se broj”: Vesna Zmijanac priznala i OVO

Progovorila je i o odnosu sa zetom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/M.Rafailovic

Vesna Zmijanac važila je za jednu od najvećih zvezda bivše Jugoslavije. Ona se za Alo! prisetila perioda kada joj je karijera bila na vrhuncu i priznala je da je, iako su muškarci ludeli za njom, ona njih morala da osvaja jer su je se plašili.

Pevačica je takođe progovorila o navodnoj svađi sa zetom Reljom Popovićem i istakla da se sa njim, Nikolijom i unucima redovno viđa. Osim toga, Vesna se osvrnula i na spekulacije da je nedavno kupila još jednu nekretninu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica je tokom višedecenijske karijere pametno ulagala novac te je kupila nekoliko nekretnina, a sada je priznala da ih poseduje toliko da više ni sama ne vodi evidenciju o njima.

– Više i ne brojim nekretnine – kroz smeh je rekla Vesna, a potom je otkrila da je ceo život morala da se udvara muškarcima.

– Muškarci su uvek bili isprepadani od mene, ne smeju da mi se udvaraju jer delujem opasno. Ja sam morala njima da se udvaram – iskreno je pričala pevačica.

– Trajem već pola veka, svašta sam prošla u životu. Na mene se ložila cela zemlja. Imala sam turneje po 100 dana, tresla se zemlja, bila sam najbolji pevač i najbolja riba – bez lažne skromnosti je rekla Vesna, koja priznaje da, iako je bila svesna svog izgleda, u mladosti nije bila samouverena.

Foto: ATAImages

– Sada sam sigurna u sebe, više nisam riba, ali sam lepa žena. Ranije nisam bila samouverena, na primer, za nastupe mi je trebalo čitavo popodne da se sredim, a sada se našminkam za pola sata – rekla je za Alo! pevačica, koja tvrdi da uprkos svim spekulacijama, međuljudski odnosi u njenoj porodici nisu narušeni.

– Moja kuća je vesela, Nikolija i deca žive u svom stanu ali redovno dolaze, baba im kuva, a oni prave vašar u mojoj kući. Vikendima radim, imam zakazane nastupe, ali pet dana sam na raspolaganju svojim unucima s kojim rado provodim vreme – rekla je ona, i dodala:

Vesna je otkrila kada će se održati dugo najavljivan koncert.

– Koncert je bio zakazan u Centru „Sava“, karte su rasprodate. Međutim, objekat se renovirao, posle toga je bio haos sa koronom. Zbog toga ću koncert najverovatnije održati krajem januara – rekla je ona.

– Što se tiče mog odnosa sa Reljom, tu ne može da postoji svađa jer mi nismo u takvim odnosima da do svađe uopšte može da dođe. Relja ne zna gde udara, jedva stižemo da ga viđamo, snimao je film, seriju, nastupa… Kada stignu, oni dođu kod mene. Ja sam po pravilu baba koja nosi kotaricu za hranu i to je moje zaduženje. Moja kuća je tvrd orah, ne može se slomiti tek tako.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (4)

  1. Niti riba još manje pevačica.... Riba sa kratkim, zdepastim nožicama Pevačica ...kao i ostale kafanske naricaljke

    Odgovori
  2. Zna se vašim stanovima broj. Znate ga vi, a zna ga i Poreska uprava kojoj plaćate porez na nekretnine. Prema tome, smanjite doživljaj, publika nije sisala vesla. I nastojte da budete dama, koliko-toliko.

    Odgovori

Ostavite komentar