Jelisaveta Orašanin ne skida OSMEH sa lica: Evo od koga se glumica ne ODVAJA u Bolonji (FOTO)

Glumica ne krije da je ispunjena životom u Bolonji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Glumica Jelisaveta Orašanin već nekoliko godina je u skladnom braku sa Milošem Teodosiće, sa kojim ima dvoje dece, a zbog poslovnih obaveza košarkaša, porodica trenutno boravi u Bolonji.

Jelisaveta trenutno živi na relaciji Beograd-Bolonja, s obzirom na to da je u glavnom gradu Srbije čekaju brojne obaveze kada je glumački poziv u pitanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ono što može da se primeti jeste da je Jelisaveta stalno nasmejana, a razlog tome je i drugarica koja joj sve vreme pravi društvo u Bolonji

– Suprug i ja se trudimo da ne pričamo toliko o poslu. Kada on završi utakmicu, ne pričamo mnogo o utakmici, kad ja završim snimanje, samo pitanje: “Je li sve bilo okej”, i onda se bavimo drugim – izjavila je jednom prilikom Jelisaveta za medije kako to provodi dane u Italiji i dodala:

– Uželela sam se pozorišta, a kada sam u Srbiji uželim se kofera. U Srbiji samo radim, a ovde se posvetim porodici. Tako da pravim balans. Trenutno sam više posvećena porodici, nego glumi, što je i prirodno – rekla je glumica za domaće medije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar