Čuvena Šeherezada objavila fotke POROĐAJA: Sve TRAJALO 11 sati, bebi pupčana vrpca bila oko vrata (FOTO)

Otvorila dušu i sve podelila na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/berguzarkorel

Turski glumački par Halit Ergenč i Berguzar Korel, najpoznatiji po ulogama Šeherezade i Onura u seriji “1001 noć”, nedavno su dobili svoje treće dete.

Berguzar je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Lejla, a sada je na svom profilu na Instagramu objavila i fotografije porođaja i otkrila kako je sve proteklo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka”. Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se obmotala oko vrata – napisala je popularna Šeherezada uz fotografije iz porodilišta koje možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar