“Umalo da se POBIJEMO”: Frizer otkrio detalje odnosa sa Cecom, pa OCRNIO Aleksandru Mladenović u emisiji

Stevan Radivojević napoznatiji je frizer domaćih zvezda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Frizer Stevan Radivojević, sarađivao je i sarađuje s brojnim estradnim ličnostima, među kojima je i Ceca Ražnatović, a sad je otkrio kakva su njegova iskustva sa zvezdama.

Sa Cecom ima dugogodišnju saradnju i za nju kaže da je jedna najnormalnija žena uz koju je mnogo toga naučio, ali o pevačici Aleksandri Mladenović, koja se nedavno rasplakala u emisiji, otkrio je potpuno drugačije stvari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: E-Stock/A. Baclija

-Mi se toliko dobro poznajemo da ja njoj nikada ne bih predložio nešto što ona ne bi mogla da iznese ili što ne bi želela – izjavio je za Cecu koju redovno prati na nastupima, pa otkrio kakva je u privatnom životu:

-Baš sada u Zvezdama Granda možete videti kakva je Ceca. Jedna najnormalnija, najskromnija žena koju sam ja upoznao. Žena od koje sam mnogo naučio, uz koju sam mnogo napredvao i uz koju sam se čak i promenio. Naučio sam pored nje da su najveći ljudi u svom poslu zapravo najnormalniji.

Foto: Youtube/printscreen

S druge strane, za Aleksandru smatra da još puno toga treba da nauči i da je među njima bilo konflikata.

-Bil smo na ivici da se pobijemo! Milion puta. Zato što je temperamentna, ne sluša, svojeglava je, tvrdoglava, misli da sve zna, a najbolje zna da peva. I samim tim je neko ko mora da slša. S obzirom na to da izrasta u zvezdu, a može da bude još veća, samo mora da sluša, ne samo mene, nego i ceo tim – rekao je Stevan u emisiji “Grand magazin” i dodao da su u odličnim odnosima iako poslovno imaju sukobe.

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

BONUS VIDEO:



Izvor: Grand

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar