Hasan Dudić ispričao ANEGDOTU iz bolnice, mislio da su ga OTPISALI: Počela je nervoza da me hvata

Nakon što je pušten iz bolnice, pevač detaljno ispričao šta mu se dešavalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Pevač narodne muzike Hasan Dudić dva dana je proveo u bolnici, odakle je danas pušten u dobrom stanju.

On je gostovao na Kurir televiziji i otkrio kakve intervencije je imao i kako se oseća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imao sam zakazanu intervenciju uklanjanja masnoća na krvnim sudovima na Institutu za karidovaskularne bolesti koja je najbolja klinika na Balkanu – rekao je pevač.

Ispričao je i anegdotu, kako su mu pustili njegovu pesmu “Sad je kasno za novi početak”, a on pomislio da su ga otpisali.

– Nisam znao da li da se smejem ili plačem. Počela nervoza da me hvata, sve dok me nisu umirili da su sve uradili – istakao je Dudić.

Foto: Printscreen/Youtube

Kako kaže, ima velikih problema i sa kilažom.

– Imam 98 kilograma, a visok sam metar i žilet. Ne mogu da verujem da sam nekad trenirao boks i imao do 63 kilograma. Tražili su mi da probušim kašiku – ispričao je pevač.

Istakao je i da mu je drago što su mu mnoge kolege pružale podršku dok je bio u bolnici.

– Zorica Marković, Mitar Mirić, Zlata Petrović i druge kolege su me zvale. Zlata je vrištala kad je čula da sam u bolnici – ističe pevač.

Prema njemu, živimo u teško vreme, da su zbog korone mnogi postali nervozni i da pucaju, a da je lek za to dobro raspoloženje.

– Vremena su postala teška i čudna. Ima zlih ljudi, pišu gluposti, ja sam sve želje u životu ostvario i kao pevač, producent, kommpozitor, pisac. Živim život tako da poštujem druge i familiju, gledam decu kako rastu. Čekam nacionalnu penziju, 30 godina sam uplaćivao, značiće mi da imam neku siguricu. A mnogi potcenjuju i vređaju na nacionalnoj osnovi, nazivaju Šiptarom, Ciganom, Muslimanom, a ja nikad nisam odvajao ljude – zaključio je Hasan Dudić u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar