EKSTREMNE MERE protiv korone u Kini: Ubili psa dok su dezinfikovali stan zaražene vlasnice (VIDEO)

Nesrećni pas je pokušavao da sakrije i pobegne, ali mu nije bilo spasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ubistvo nedužnog psa samo je pokazatelj moći koju vlast u Kini ima i koristi “u ime prevencije korona virusa”. Vlasnica psa je kako se kasnije ispostavilo ipak bila negativna na korona virus

Kineski tim za prevenciju širenja korona virusa i dezinfikovanje domova u kojima su boravili zaraženi građani, ubio je korgija metalnom šipkom, a kasnije se ispostavilo da je njegova vlasnica bila negativna na virus.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nesrećni pas je pokušavao da sakrije i pobegne, ali mu nije bilo spasa, a sve to je snimila nadzorna kamera, prenosi CNN.

ncident se dogodio u petak u gradu Šangžao, kineske provincije Đangsi, dok se vlasnicca psa nalazila u karantinu, u obližnjem hotelu.

Ovo je rezultat ekstremnih mera koje Kina sprovodi kako bi kontrolisala širenje korona virusa. Svi stanari ove zgrade prebačeni su u hotel u petak, zato što su se neki zarazili korona virusom i nikome nije dozvoljeno da sa sobom povede kućnog ljubimca.

Vlasnica primorana da obriše objavu

Snimak nadzorne kamere, koji je vlasnica psa, Fu, objavila, razbesneo je mnoge i skrenuo pažnju na to koliko se povećala moć vlade za vreme pandemije.

Fu je rekla da su je uverili da neće odvesti ili ubiti njenog psa tokom dezinfekcije zgrade, međutim, lagali su. Pas je pokušao da pobegne i izašao je iz kadra kamere, ali se u pozadini čuje njegovo cviljenje.

Nekoliko minuta kasnije, dva čoveka se pojavljuju, noseći žutu kesu, sa rečima da je gotovo, napisala je žena u postu koji je kasnije obrisan.

Vlasti su izjavile da je uklanjanje korgija bilo neizbežno i da su se izvinili vlasnici, koja je razumela situaciju.

S druge strane, Fu je rekla da su je oni i njen poslodavac primorali da obriše post.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar