Kakav džentlmen! Draško zakupio SPRAT restorana da bi na miru večerao sa Tanjom: Insistirao samo JEDNO

Političar iz dana u dan oduševljava pevačicu na razne načine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Tanja Savić i Draško Stanivuković nekoliko meseci uživaju u ljubavi, a svoju vezu i dalje kriju od očiju javnost.

Iako se nagađa da gradonačelnik Banjaluke često dolazi u Srbiju kako bi video svoju izabranicu, istina je da pevačica češće putuje u Republiku Srpsku gde se ljubavni par ponaša mnogo slobodnije i pojavljuje zajedno na javnim mestima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre samo tri dana Savićeva se svojim automobilom zaputila u Banjaluku, gde je provela čitav dan. Izvor koji trenutno boravi u tom gradu ispričao je da je proteklog vikenda video pevačicu, najpre samu u jednom tržnom centru gde je šopingovala, a potom i u kafiću gde je sela da predahne. Istog dana, ali uveče, sreo je Tanju i u jednom luksuznom banjalučkom restoranu, ali ovoga puta u društvu Stanivukovića. Njih dvoje su u pratnji njegovog obezbeđenja ušli u lokal i zaputili se na sprat gde nije bilo nikoga.

Foto: ATAImages

Političar je zakupio ceo gornji deo restorana kako bi na miru uživao u večeri sa pevačicom, ali i kako bi osigurao da ih niko ne slika krišom. Navodno, oni se osećaju mnogo prijatnije u Banjaluci jer ih ne vrebaju paparaci i znatiželjni prolaznici, koliko bi to radili u Beogradu. Upravo zbog toga češće zajedno borave u Republici Srpskoj.

Kako kaže sagovornik, Draško i Tanja su na večeri proveli puna tri sata, a konobar im je u nekoliko navrata donosio flaše najskupljeg vina. Kada su krenuli iz restorana, političar je nežno grlio Tanju, a posebno je vodio računa dok su silazili niz stepenice. Kako je odlučila da se iste večeri vrati za Smederevo, Stanivuković je insistirao da je odveze njegov vozač jer je popila nekoliko čaša alkohola, što je ona prihvatila, piše “Kurir”.

Draško je, navodi izvor, bio jako srdačan prema pevačici u svakom momentu, a tvrdi i da se iz aviona vidi da je do ušiju zaljubljen u nju. Tanja na pozive pripadnika sedme sile povodom ovih tvrdnji nije odgovarala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar